سینما و تئاترگزارش تصویری

تمدید نمایش مکبث الدوله با بازدید هنرمندان

خبرنگار و عکاس: فاطمه ‌مجدنیا

به گزارش اختصاصی پایگاه خبری شاهنامه‌نیوز؛

با توجه به اقبال هنردوستان و بازدید هنرمندان، نمایش مکبث الدوله به کارگردانی حامد شیخی تا تاریخ یازدهم مهر ماه ۱۴۰۴ تمدید شد.

این نمایش به تهیه‌کنندگی فاطمه عبدالرحیمی و جدیدترین محصول گروه هنری تندیس هر شب ساعت ۲۰ و ۲۰ دقیقه در تماشاخانه سنگلج روی صحنه می‌رود.

در آخرین اجرا هنرمندان و پژوهشگران هم‌روزگار با هماهنگی بنیاد فردوسی از جمله منظر لشکری، دکتر سیمین حاجی‌پور، دکتر مرضیه حاجی‌پور و دکتر یاسر موحدفرد مهمان ویژه این نمایش بودند.

مکبث الدوله، بیستمین نمایش به کارگردانی حامد شیخی است که نمایش‌نامه آن را نیز بر پایه دنیای پیرامون نمایش‌نامه ویلیام شکسپیر نوشته است.

در این نمایش تلاش شده تا مؤلفه‌های نمایش ایرانی به شکلی دقیق مورد بهره‌گیری قرار گیرد و به یک کمدی سنتی ایرانی تبدیل گردد.

این نمایش به تهیه‌کنندگی فاطمه عبدالرحیمی و با مدیریت روابط عمومی فاطمه مجدنیا، آخرین محصول گروه هنری تندیس است.

در خلاصه این نمایش آمده است:

«مکبث و لیدی، پیش از کشته شدن به دست ملکم و مکداف به ایران می‌گریزند و در آن زمان با حکومت آل بویه روبه‌رو می‌شوند.»

 

دست‌اندرکاران نمایش مکبث الدوله؛

نویسنده و کارگردان: حامد شیخی

تهیه‌کننده: فاطمه ‌عبدالرحیمی

بازیگران (به ترتیب ورود):

حامد ‌شیخی، علی پیله‌ور، مبینا طلوعی، فاطمه فرضی، نسترن عباسی، مجتبی ترکمان، شهرام آریا، پروانه محسنی، نوشین ادیب، مهرداد حسین‌زاده

دستیار کارگردان: مهرداد حسین‌زاده

ساز و آواز: محمدرضا ‌طاهرزاده

نوازنده تنبک: مهدی ‌محتشم

مدیر صحنه:  پوریا عبدی

طراح گریم: سهیلا ‌جوادی

طراح پوستر و طراح بروشور: فاطمه ‌عبدالرحیمی

عکاس و تصویربردار: فاطمه ‌مجدنیا

طراح نور: حسین ‌کاظم ‌رودباری

نورپرداز: میثم ‌کحالی

روابط عمومی: فاطمه ‌مجدنیا

نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + 11 =

دکمه بازگشت به بالا
سوالی برایتان پیش آماده؟ از ما بپرسید...
×
گفتگو را شروع کنید
سلام! برای چت در واتساپ بر روی هر کدام از اکانت های پشتیبانان ما که میخواهید کلیک کنید.
Whatsapp chat Whatsapp chat
شروع مکالمه
بستن