نخستین اکران فیلم لتیان در سینما سلامت به میزبانی خانه هنرمندان ایران

خبرنگار و عکاس: شیوا شیری
عکاسی از:
پایگاه خبری شاهنامهنیوز و خانه هنرمندان ایران
به گزارش اختصاصی پایگاه خبری شاهنامهنیوز؛
پنجمین نشست سینما سلامت به میزبانی خانه هنرمندان ایران به کوشش باشگاه فرهنگی فنسالاران برگزار شد.
نشست نقد و بررسی و نخستین اکران فیلم سینمایی لتیان عصرگاه ۷ مهر ۱۴۰۴ در تالار سینمایی خانه هنرمندان ایران با حضور کارگردان، علی تیموری و نویسنده، اکتای براهنی و با اجرا و نقد رضا درستکار، منتقد و با حضور گروه مطالعات فرهنگی باشگاه فنسالاران و مهمانان ویژه از جمله یاسر موحدفرد، رییس بنیاد فردوسی و با اقبال پرشور مخاطبان روبهرو شد.
فیلم لتیان که تاکنون اقبال و فرصت نمایش و اکران عمومی نیافته بود مورد توجه اهالی رسانه، منتقدان و روانشناسان قرار گرفت که در این نشست نقدها و نگرههای خود را ارائه کردند.
علی تیموری، کارگردان این فیلم با قدردانی از رضا درستکار و همت خانه هنرمندان ایران اشاره کرد که تاکنون توفیق تماشای فیلم خود را بر پرده سینما نیافته بود و بدین روی اشتیاق خود را ابراز نمود؛ اکتای براهنی، نویسنده فیلم لتیان از چگونگی مراحل ساخت و تحلیل شخصیتهای فیلم و شرحی از علتهای عدم تـوفیق اکران عمومی سخن گفت و جلسه با نقد و گفتوگوی مخاطبان پایان یافت.
یاسر موحدفرد، دارنده دکتری تخصصی فلسفه هنر و منتقد سینما درباره فیلم لتیان گفت: این فیلم ادای دینی به هنرهای عکاسی و نقاشی است و قابهای کارت پستالی از طبیعت ایران نشان از علاقه سازندگان آن به هنر و بوم ایران را دارد. نشانهگذاریهای هنری و رنگشناسی در این فیلم توانسته به روند منطقی روایت داستانی کمک شایان توجهی نماید.
سینما سلامت امید دارد که دریچهای به روشنایی چراغهای سینما گشوده و با اکران فیلمهای سودمند و پرثمر مخاطبان بیشتری را برای سینما به ارمغان آورد.







