جشنواره های هنری فجرسینما و تئاتر

رونمایی از پوستر و تغییر در برخی آیین‌نامه‌های جشنواره فیلم فجر

خبرنگار: امیر قاسمی

به گزارش پایگاه خبری شاهنامه‌نیوز؛

پوستر چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر برگرفته از تصویر «علی نصیریان» در فیلم «شیر سنگی» رونمایی شد‌ و تغییر در برخی آیین‌نامه‌های جشنواره فیلم فجر اعلام شد.

منوچهر شاهسواری در آیین رونمایی از این پوستر که کار مهدی دوایی است، گفت: به همه دوستان حاضر در آیین رونمایی اعلام یا رونمایی پوستر جشنواره فیلم فجر خوش آمد می‌گویم. آرزو می‌کنم تقارن میلاد امام علی با آغاز به کار جشنواره فیلم فجر برای همه اهل فرهنگ و هنر و تمدن این سرزمین برکت داشته باشد.

وی ادامه داد: سال گذشته این فرصت را پیدا کردیم که با محوریت یکی از فیلم‌های درخشان سینمای ایران فیلم «مادر» زنده یاد علی حاتمی نسبت به وطن، سرزمین، تاریخ و فرهنگ این کشور در حد توانمان ادای احترام کنیم، خوشحالم که امروز بار دیگر با استفاده از یکی از فیلم‌های درخشان سینمای ایران و تصویری از بزرگان سینمای ایران از پوستر جشنواره رونمایی می‌شود که شاید بشود او را در تاریخ فرهنگ و هنر کشور معادل تخت جمشید دانست. پدیده‌ای که برای همه ما الگو و نشان اخلاق و هنرمندی و ترکیب این دو است. به علاوه رویکرد و حال و هوایی که نسبت به این سرزمین دارد و نام ایران از زبان‌اش نمی‌افتد.

پدیده‌ای که برای همه ما الگو است. علی نصیریان برای همه ما نشان اخلاق و هنرمندی و ترکیب این دو است. افزون بر آن رویکرد و حال و احوالی که او نسبت به این سرزمین دارد و نام ایران از زبان‌اش نمی‌افتد.

شاهسواری گفت: فیلمی که مبنای امروز و به نام پدر و با نگاه عمیق مرد ایرانی به سرزمینش با همه وجودش شد. امیدوارم و یقین دارم روح بلند همه کسانی که در ساخت این فیلم تلاش کردند و در بین ما نیستند ما را نظاره می‌کنند. از عزیزانی که در این فیلم همت و بزرگی ومن را شرمنده کردند، سپاسگزارم؛

شمسی فضل‌الهی، بازیگر فیلم «شیر سنگی»، مسعود جعفری جوزانی تهیه کننده، کارگردان، نویسنده و دوست عزیز خودم، محمود کلاری که سایه‌اش هم‌چنان بر سر سینمای ایران است. اسحاق خانزادی که صدای فیلم مرهون هنرنمایی ایشان است.

دبیر جشنواره فیلم فجر افزود: چه می‌شود گفت جز این که خواهش کنم از آقای جوزانی که از پوسترهای امسال جشنواره رونمایی کند.

وی هم‌چنین با یادی از حسین ملکی عکاس و بازیگر سینما گفت: بچه‌های قدیمی سینما او را به یاد دارند و هم‌چنین اصغر همت که افزون بر بازی، چهره‌پرداز فیلم بودند. نمی‌شود جشنواره ملی فیلم فجر را آغاز کرد در شرایطی که همه مطلع هستیم بهرام بیضایی عزیز دیگر در میان ما نیست.

شاهسواری تغییر در برخی آیین‌نامه‌های جشنواره اشاره کرد و یادآور شد که فیلم های بخش رقابتی جشنواره فیلم فجر تا پایان هفته اعلام می‌شود.

گفتنی است، فیلم سینمایی «شیرسنگی» محصول سال ۱۳۶۵ به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی است که هنرمندانی هم‌چون عزت‌اله انتظامی، علی نصیریان، ولی‌اله شیراندامی، علیرضا شجاع‌نوری، اصغر همت، حمید جبلی، احمد هاشمی، شمسی فضل‌الهی، سوگند رحمانی، عطاءاله زاهد و بهزاد رحیم‌خانی روبه‌روی دوربین محمود کلاری نقش آفرینی کرده‌اند.

نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 11 =

دکمه بازگشت به بالا
سوالی برایتان پیش آماده؟ از ما بپرسید...
×
گفتگو را شروع کنید
سلام! برای چت در واتساپ بر روی هر کدام از اکانت های پشتیبانان ما که میخواهید کلیک کنید.
Whatsapp chat Whatsapp chat
شروع مکالمه
بستن