فرهنگ و ادبگزارش تصویری

آیین گشایش جشنواره سعدی به میزبانی بانک رفاه

به گزارش پایگاه خبری شاهنامه، آیین گشایش نخستین جشنواره بین‌المللی علمی ادبی هنری سعدی و رونمایی نشان ملی ادبی سعدی با حضور مدیران ارشد فرهنگی ایران ۳۰ مهرماه ۱۳۹۸ به میزبانی بانک رفاه کارگران برگزار شد.
جشنواره بین‌المللی سعدی با رویکرد کشف استعدادهای برتر جوان در ۵ رده سنی ویژه کودک و نوجوان، دانش آموزان، دانشجویان، استادان و معلمان و عموم مردم با ۴ محور رابطه خدا با انسان، رابطه انسان با خدا، رابطه انسان با انسان، رابطه انسان با محیط به کوشش پژوهشکده ادبیات تحلیلی و تطبیقی اسراء با پشتیبانی بانک رفاه کارگران برگزار می‌شود.

نشان ملی ادبی سعدی، مقرر شده تا به برگزیدگان جشنواره سالانه سعدی و فرهیختگان برجسته ادبی کشور در جشنواره‌های سراسری اعطاء شود.
آیین گشایش جشنواره بین‌المللی سعدی با اجرای محمدرضا حقدوست در ۳۰ مهرماه ۱۳۹۸ با حضور استادان زبان و ادب فارسی، مدیران ارشد فرهنگی به ویژه از مجموعه‌های وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بانک رفاه کارگران، پژوهشکده اسراء و بنیاد فردوسی برگزار شد.
در آغاز دکتر کوروش سعیدی (مدیرکل روابط عمومی بانک رفاه کارگران) ضمن قدردانی و گرامی‌داشت تلاش‌های گروه اجرایی این جشنواره از برگزاری جشنواره بین‌المللی سعدی به گونه سالانه خبر داد، دکتر محمدعلی سهمانی (مدیرعامل بانک رفاه کارگران) نیز به حمایت مادی و پشتیبانی معنوی بانک رفاه از طرح‌های فرهنگی هنری از جمله جشنواره بین‌المللی سعدی اشاره داشت، دکتر اسماعیل آذر (استاد دانشگاه و مشاور علمی جشنواره سعدی) در زمینه تاثیر زبان و ادب فارسی و فرهنگ و هنر ایرانی بر نسل امروزین با اشاراتی از آموزه‌های اخلاقی میراث مکتوب ادبی ایران به ویژه اثرهای گران‌سنگ فردوسی و سعدی یاد کرد و دکتر فاطمه مهاجرانی (رییس استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان وزارت آموزش و پرورش) با اشاره به دستاوردهای جشنواره‌های ملی و بین‌المللی از پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش برای ترویج فرهنگ و هنر ایران به ویژه حمایت از جشنواره علمی ادبی هنری سعدی خبر داد.

دکتر راهب عارفی (رییس پژوهشکده ادبیات تحلیلی و تطبیقی اسراء و دبیرکل جشنواره بین‌المللی سعدی) هدف از برگزاری این جشنواره را کشف استعدادهای علمی، ادبی و هنری جوانان و نوجوانان سراسر ایران و کشورهای فارسی زبان و ایرانیان خارج کشور اعلام کرد و افزود به افتخار استاد سخن سعدی، این جشنواره بین‌المللی رویکردی تربیتی خواهد داشت.
رونمایی نشان ادبی سعدی و مجموعه کتاب‌های پژوهشی پژوهشکده اسراء با حضور دکتر اسماعیل آذر (استاد دانشگاه)، دکتر فاطمه مهاجرانی (رییس استعدادهای درخشان) و مدیران وزارت آموزش و پرورش، دکتر محمدعلی سهمانی (مدیرعامل) و دکتر کوروش سعیدی (مدیر روابط عمومی) و اعضای هیات مدیره و مدیران ارشد بانک رفاه کارگران، دکتر راهب عارفی (دبیرکل جشنواره و رییس پژوهشکده اسراء)، مهندس یاسر موحدفرد (دبیرکل بنیاد فردوسی و مدیرعامل موسسه فردوسی توسی)، بهروز مقصودی (مدیر گروه فیلم‌سازی موسسه فردوسی توسی) و فرهاد لیثی (رییس پژوهش‌سراهای دانش آموزی اداره کل شهر تهران وزارت آموزش و پرورش) از دستاوردهای آیین گشایش جشنواره بین‌المللی سعدی بود.

در پایان این آیین از مدیران برجسته مدارس فعال فرهنگی و دانش آموزان برگزیده طرح آفاق اندیشه (آثار ادبی دانش آموزان فرهیخته ادبی) و دانشجویان برگزیده جرعه جام (آثار ادبی دانشجویان فرهیخته ادبی) تقدیر شد.
شایان ذکر است، ثبت نام جشنواره بین‌المللی سعدی آغاز شده که علاقمندان می‌توانند برای کسب آگاهی بیشتر به پایگاه رسمی این جشنواره مراجعه نمایند:

www.saadifestival.com

عکاسان:
سیامک خانقلی
یاسمن السادات طباطبایی نظری
امیرحسین حاجی سیداسماعیل

خبرنگاریاسر موحدفرد

نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا
سوالی برایتان پیش آماده؟ از ما بپرسید...
×
گفتگو را شروع کنید
سلام! برای چت در واتساپ بر روی هر کدام از اکانت های پشتیبانان ما که میخواهید کلیک کنید.
Whatsapp chat Whatsapp chat
شروع مکالمه
بستن