به گزارش پایگاه خبری شاهنامه
و به نقل ازک هنر آنلاین
فروش ۸۷ میلیارد و ۹۴۲ میلیونی سیزدهمین حراج تهران
سیزدهمین حراج تهران با عرضه ۱۱۰ اثر به فروش ۸۷ میلیارد و ۹۴۲ میلیون تومان دست یافت.
سیزدهمین حراج تهران با آثاری از هنر مدرن و معاصر ایران، پس از چند بار تاخیر به دلیل محدودیتهای ناشی از همهگیری کرونا، ۲۶ دیماه ۹۹ به صورت آنلاین برگزار شد. این حال برای اینکه خریداران فرصت دیدن این آثار را از نزدیک داشته باشند و بتوانند بهتر برای خرید آنها تصمیم بگیرند، نمایشگاه آثار حراج به مدت سه روز با رعایت پروتکلهای بهداشتی در هتل پارسیان آزادی برپا شد. این دوره حراج تهران شیوه متفاوتی را نیز تجربه کرد و برای اولین بار، دو حراج آثار هنر مدرن و آثار معاصر ایران در کنار هم برگزار شدند. بر همین اساس در این حراج ۱۱۰ اثر از هنرمندانی در ردههای سنی متفاوت ارائه شد، بهگونهای که مسنترین هنرمند این حراج یعنی محمدحبیب محمدی متولد ۱۲۸۳ و جوانترین آنها عادل یونسی متولد ۱۳۶۴ است.
در این حراج ۱۱۰ اثر از ۹۷ هنرمند عرضه شد و آیدین آغداشلو، پروانه اعتمادی، نصرالله افجهای، ژازه تباتبایی، محمدعلی ترقیجاه، پرویز تناولی، فریده لاشایی، رضا درخشانی، مهدی سحابی، ابوالقاسم سعیدی، بهجت صدر، مسعود عربشاهی و منصور قندریز هنرمندانی بودند که با دو اثر در این حراج حضور داشتند.
۲۲ اثر میلیاردی شدند
در سیزدهمین حراج تهران ۲۲ اثر به رقمی بالای یک میلیارد تومان به فروش رسیدند. گرانترین اثر این دوره از حراج تابلوی نقاشی دو لتهای “خاطرات امید” اثر آیدین آغداشلو بود که با قیمت پایه یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان عرضه شد و به قیمت ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان فروش رفت.
در رتبه دوم مجسمهای از پرویز تناولی با عنوان “استاد و شاگرد” قرار گرفت که شش میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان فروش رفت.
رتبه سوم به تابلوی حسین زندهرودی با عنوان ” دیجیای- دیجیآ- دی آیو” اختصاص داشت که شش میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان فروخته شد.
در رتبه چهارم تابلوی نقاشی خط محمد احصایی از مجموعه “نجوای عشق” ۵ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان قرار گرفت.
این چهار آثار رکوردهای قبلی حراج را که به اثر از سهراب سپهری با قیمت ۵ میلیاردی اختصاص داشت، شکستند.
رتبه پنجم حراج سیزدهم نیز به اثر آینه کاری منیر شاهرودی فرمانفرماییان با قیمت ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اختصاص یافت.
هنرآنلاین