نشست رسانهای فیلم بیرو در خانه جشنواره فیلم فجر / فیلم بیرو نماهنگ به هم چسبیده شده فوتبالیستها
نشست رسانهای فیلم بیرو در خانه جشنواره فیلم فجر /
فیلم بیرو نماهنگ به هم چسبیده شده فوتبالیستها
خبرنگار و عکاس: یاسر موحدفرد
به گزارش اختصاصی پایگاه خبری شاهنامه
نشست رسانهای فیلم سینمایی «بیرو» ۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۰ پس از نمایش این فیلم در نوبت نخست اکران خانه جشنواره فیلم فجر با حضور دست اندرکاران فیلم و اهالی فرهنگ و رسانه در تالار سعدی برج میلاد تهران برگزار شد.
یاسر موحدفرد، پرسش اختصاصی پایگاه خبری شاهنامه را در نشست رسانهای فیلم بیرو، مطرح کرد که: چرا فیلم بیرو نماهنگ به هم چسبیده شده فوتبالیستها هست و بیشتر شبیه سریال تلویزیونی هست، نه یک فیلم سینمایی؟
از دیگر سو بهرهگیری از بازیگران تئاتر به این فیلم یاری داده اما چرا برخی بازیها عالی و برخی بازیها ضعیف بوده که نیاز به بازیگردانی برای این فیلم وجود داشته اما چرا این بازیگردانی به درستی انجام نشده است؟
با وجود سکانس پلان پایانی فیلم بیرو از مسابقه جام جهانی فوتبال ایران که برای بسیاری جذاب است، چرا این فیلم را به گونه فیلم مستند داستانی از بازیهای حرفهای علیرضا بیرانوند، دروزانبان تیم ملی فوتبال ایران نساختهاید؟
مرتضی علی عباس میرزایی، کارگردان فیلم بیرو در پاسخ به پرسش اختصاصی پایگاه خبری شاهنامه گفت: به نظر و نقد پایگاه خبری شاهنامه احترام میگذارم اما ما دهه شصتیها با سریال فوتبالیستها
خاطره داریم و تلاش کردیم که از تداعی این خاطره مشترک بهره بگیریم.
در ادامه فرید ناظر فصیحی، مدیر جلوههای ویژه تصویری فیلم بیرو، هم به پرسش اختصاصی پایگاه خبری شاهنامه واکنش نشان داد و گفت: به درستی متوجه شدهاید و نظر رسانهتان درست است؛ چون ما تلاش کردیم تا یک فیلم سینمایی از فوتبالیستها را بازسازی کنیم.
در آغاز این نشست حمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان پیش از دست اندرکاران فیلم بیرو، وارد تالار سعدی برج میلاد شد اما زمانی نگذشت که از جایگاه مهمانان هم بدون هیچ گونه گفتوگویی خارج شد.
در آغاز نشست که با اجرای پدرام کریمی برگزار شد، مجید برزگر تهیهکننده فیلم «بیرو» از شرایط ساخت فیلمهای مستقل سخن گفت که دبیر این نشست نقدهای سفارشی بودن این فیلم را به وی یادآور شد.
وی ادامه داد: امسال فیلم دیگری به نام «علت مرگ نامعلوم» هم داشتم که در جشنواره فیلم فجر حضور ندارد.
وی توضیح داد: فیلم «بیرو» سفارشی نبود و برایم قابل توجه بود البته مدتی پس از کامل شدن طرح به فیلم پیوستم.
مرتضی علی عباس میرزایی کارگردان این فیلم هم گفت: سینمای مستقل «بیرو» از نظرم ورای موقعیت مالی است. در این فیلم آزادی عمل را داشتم. «بیرو» فیلم متفاوتی در سینمای ایران است. میخواستم درباره قهرمان دیگری فیلم بسازم اما به علیرضا بیرانوند رسیدیم که روی پاهای خودش ایستاده و در راه رسیدن به اوج تلاش کرده و رشد کرده است؛ در نتیجه گزینه مناسبی برای ساخت فیلم بوده است.
تهیهکننده فیلم سینمایی «بیرو» هم گفت: زمانی که فیلمنامه نوشته شده بود، روزبه پیروز، طراح فیلم مرا متقاعد کرد تا در این طرح همراه شوم و تغییرهای جزیی در داستان برای قصهگویی این فیلم هم ایجاد شده است. مخاطب اصلی این فیلم نوجوانها هستند. فیلم «بیرو» درباره «شدن» و «امید» است.
حسین بیرانوند، بازیگر نقش علیرضا بیرانوند درباره بازی در این فیلم گفت: من و علیرضا بیرانوند از یک ایل هستیم اما جزو خویشان نزدیک هم نیستیم. در بروجرد چند سالی دروازهبان بودم. الگوی خودم همیشه علیرضا بیرانوند بوده و این که بخواهم نقش او را بازی کنم، برایم بسیار دشوار و ارزشمند بوده است.
شایان ذکر است، چهلمین دوره از جشنواره فیلم فجر ۱۱ تا ۲۲ بهمن به دبیری دکتر مسعود نقاشزاده در خانه این جشنواره به میزبانی برج میلاد تهران در حال برگزاری است.